Visie

Iedereen loopt wel eens vast in zijn of haar leven. Soms lukt het je om daar alleen of met bekenden uit te komen en je weg te vervolgen. Maar het kan ook zo zijn, dat je dat niet lukt en dat je iemand nodig hebt, die een stukje met je meeloopt op je levenspad om zo tot inzichten te komen, die je weer verder helpen. Ervaar nu loopt graag een stuk met je mee. Letterlijk en figuurlijk… Ik ben van mening, dat buiten zijn en in beweging zijn de mens helpt om tot antwoorden te komen, die we in ons hebben. Door buiten in beweging te zijn kom je dichter bij je gevoel en maak je beslissingen op een andere, natuurlijke manier. Ervaar nu kiest ervoor om alle vormen van training en coaching buiten te doen, zowel individueel als voor teams met als doel het beste uit je zelf te halen en je weg te vervolgen, die voor jou goed voelt.

Over Ervaar Nu

Ervaar nu heeft twee belangrijke pijlers binnen de training en coaching: buiten zijn en in beweging zijn! Geen sessies binnen 4 muren, maar in de mooie, rustgevende natuur.

Mocht je vastlopen in je leven, help ik je graag om weer in beweging te komen en tot die inzichten te komen, die je helpen om je pad weer te kunnen vervolgen.

Ervaarnu.com

E-mail:
KvK 66908507 | BTW 151848300B01
RABO rek nr. NL51 RABO 0150 2449 59

Facebook     SKJ