Rots en Water

Vanuit een fysieke invalshoek worden mentale en sociale vaardigheden aangereikt en aangeleerd. Actie en spel worden afgewisseld met korte groepsgesprekjes.

Met de weerbaarheidstraining Rots en Water leer je wanneer je voor jezelf moet opkomen en wanneer het beter is om je ergens bij neer te leggen. Het is niet altijd makkelijk om je eigen grenzen aan te geven en tegelijk die van anderen te respecteren.

De Rots en Water-training leert je soms hard zijn als een rots en soms zacht als water. Je krijgt meer zelfvertrouwen en staat daardoor sterker in je schoenen. Je leert beter omgaan met lastige situaties en daarin de goede keuzes te maken.

Met Rots en Water leer je je woede en boosheid te beheersen en op een rustige manier voor jezelf op te komen. Tevens leer je de grenzen van anderen te herkennen en te respecteren.

Over Ervaar Nu

Ervaar nu heeft twee belangrijke pijlers binnen de training en coaching: buiten zijn en in beweging zijn! Geen sessies binnen 4 muren, maar in de mooie, rustgevende natuur.

Mocht je vastlopen in je leven, help ik je graag om weer in beweging te komen en tot die inzichten te komen, die je helpen om je pad weer te kunnen vervolgen.

Ervaarnu.com

E-mail:
KvK 66908507 | BTW 151848300B01
RABO rek nr. NL51 RABO 0150 2449 59

Facebook     SKJ