Tarieven

Outdoor life coaching:

  • Particulier tarief: € 60,- per uur.
    Een sessie duurt minimaal 1 uur en maximaal 2 uur. Het intake- gesprek van 30 minuten is gratis. Wanneer je de coaching zelf betaalt, kun je deze inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken van de belasting. Voor meer informatie hier over, kun je contact opnemen met de Belastingdienst. Sommige zorgverzekeraars vergoeden coaching. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekering. Vanuit PGB kun je zelf coaching inkopen.
  • Zakelijk tarief: € 90,- per uur.
    Een sessie duurt minimaal 1 uur en maximaal 2 uur. Het intake- gesprek van 30 minuten is gratis. De kosten voor coaching zijn voor ondernemers als bedrijfskosten (volledig) aftrekbaar van de belasting.

 

Locaties en tijdig wijzigen van een afspraak:

De locatie van de coaching sessies is het prachtige natuurgebied in en rondom Oisterwijk. Ik stel het op prijs als je tenminste 24 uur van te voren afmeldt, indien een afspraak niet door kan gaan. Anders ben ik genoodzaakt de helft van de kosten in rekening te brengen. In principe kan een outdoor-afspraak onder alle weersomstandigheden doorgaan, elk seizoen heeft z’n charme en is geschikt voor een wandeling. Bij extreem slecht weer zullen we een andere afspraak moeten maken.

 

Tarieven overig aanbod:

Voor de tarieven van teamtrainingen, Rots en Water- trajecten en Begeleiding individueel wil ik u vragen om contact met mij op te nemen, zodat we samen uw wensen door kunnen nemen en ik een passende offerte kan maken.

Over Ervaar Nu

Ervaar nu heeft twee belangrijke pijlers binnen de training en coaching: buiten zijn en in beweging zijn! Geen sessies binnen 4 muren, maar in de mooie, rustgevende natuur.

Mocht je vastlopen in je leven, help ik je graag om weer in beweging te komen en tot die inzichten te komen, die je helpen om je pad weer te kunnen vervolgen.

Ervaarnu.com

E-mail:
KvK 66908507 | BTW 151848300B01
RABO rek nr. NL51 RABO 0150 2449 59

Facebook     SKJ